Au murit parintii tatalui meu (proprietarii casei), apoi tatal meu, fratele tatalui, sotia fratelui, ultimul decedat fiind varul meu. Nu a fost dezbatuta succesiunea pana acum.
Buna seara,
Varul meu a decedat, acesta neavand copii sau nepoti. Casa si terenul este a parintilor tatalui meu, in casa a ramas fratele tatalui si sotia lui (ambii decedati).
Mama varului meu mai are un frate (decedat) dar a carui sotie este in viata. Doresc sa stiu daca dansa are drept la mostenire, multumesc anticipat !
Doresc sa radiez PFA infiintat in acest an fiind la norma de venit si pe un singur CAEN. Dupa care sa infiintez un alt PFA avand mai multe coduri CAEN.
Din ce m-am interesat, la registru comertului nu ar fi probleme, insa cineva m-a atentionat ca pot fi probleme la fisc in momentul in care voi inregistra noul PFA, deoarece am deja contributii calculate pe anul fiscal, contributii calculate pe CNP si nu pe CIF, astfel ca daca vreau sa inregistrez un alt PFA la fisc trebuie sa astept pana anul fiscal urmator.
Este adevarat ca nu pot radia si inregistra un PFA in acelasi an fiscal, din punct de vedere al fiscului ?