Nu prea are relevanta acest raspuns primit#-o, eu doresc un raspuns concret legat si de procedura pentru obtinerea VIZEI, inainte ca sotia sa poate veni cu mine in Romania pentru o lunga perioada de timp
Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Care sunt procedurile ce trebuie sa le urmam pentru ca certificatul de casatorie sa fie recunoscut in Romania deasemenea si procedura pentru Reintregirea Familiei, si ce viza i trebuie pentru ca ca sotia sa vina in Romania sa transcriem certificatul de casatorie (prezenta ei necesara), ca apoi ea sa se poate stabili cu mine in United Kindom(Anglia) si deasemena procedurile din aceasta tara pentru sotie, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in Romania va multumesc mult.
Gabriel501 a scris:
Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Care sunt procedurile ce trebuie sa le urmam pentru ca certificatul de casatorie sa fie recunoscut in Romania deasemenea si procedura pentru Reintregirea Familiei, si ce viza i trebuie pentru ca ca sotia sa vina in Romania sa transcriem certificatul de casatorie (prezenta ei necesara), ca apoi ea sa se poate stabili cu mine in United Kindom(Anglia) si deasemena procedurile din aceasta tara pentru sotie, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in Romania va multumesc mult
Buna din nou, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Ce acte avem nevoie pentru a ne casatorii in Romania, mai precis, ce acte i sunt necesare inainte de a veni in Romania, viza etc. pentru ca autoritatile ei locale vietnameze par a fi incompetenti, am inaintat toate documentele necesare pentru incheierea casatoriei, iar iei i inmaneaza aceleasi formulare pentru a le complecta din nou si iar din nou nenumarate zile la rand, pretinzand ca ar avea nevoie de(bani extra) pentru buzunarul propriu ca sa zic, in afara taxei pentru incheierea casatoriei, eu nu pot pierde timp si bani prea mult pe aici, mia ajuns rabdarea si nervii la limita, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de dumneavoastra exclusiva in Romania va multumesc mult
Multumesc pentru raspuns, urmatoarea mea intrebare este, Daca ne casatorim in Filipine, ce acte ne trebuie pentru ofcierea casatoriei la ambasada romaniei de acolo?
Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar simt ca e persoana cu care vreau sa-mi intemeiez o familie insa ea nu doreste sa stea in Romania la fel si eu vreau sa ne stabilim in UK, Am cateva intrebari, E mai indicat sa merg eu primul acolo si sa ma casatoresc cu ea pentru a putea primi ulterior mai usor viza pentru Romania apoi sa pot pleca cu ea in West? Sau sa ma casatoresc cu ea in Romania, am inteles ca poate primi si cetatenia romana dup casatorie, este posibil? ce procedeu trebuie urmat pentru aducerea iei in Romania? Sau dupa ce ne casatorim acolo sau in RO si eu ma intorc in tara mai e necesar sa-i fac chemare sau aplic pentru viza de intregire a familiei? Nu cred ca e o optiune viabila sa ma stabilesc eu acolo Cu orice sfat ma puteti ajuta, merci. id Skpye: caramida95 voi aparea cu numele Gabryel Precup, si WhatsApp :+44 7481 028 255