avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura Casatoriei cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura Casatoriei cu un cetatean strain

Buna, de ceva timp sunt in relatie cu o fata din Vietnam, va rog sa imi spuneti care sunt procedurile casatoriei in acea tara, ce trebuie sa facem eu si ea mai exact, ce acte ne trebuie? Incluzand sederea iei permanenta in Romania si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru ca ea sa stea cu mine in Romania?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: 1igor , utilizator 22:07, 21 Iunie 2018
Buna ziua,

Daca doriti sa va casatoriti la ea in tara atunci formalitatile depind de legislatia de la ea din tara, nu de legislatia roamana. Ca sa locuiasca ea in Romania, dupa casatorie, vedeti aici [ link extern ]

Succes,
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat. :)
Am si eu o intrebare, eu locuiesc in alta tara din Europa, ea trebuie sa locuiasca in Romania cu mine daca ne casatorim ? Sau poate locui in orice tara din Europa cu mine ?

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman cu cetatean vietnamez 1igor 1igor Buna ziua,ma numesc Igor, detin dubla cetatenie RO si Republica Moldova, cu viza de resedinta la Vaslui. Sunt divortat in Republica Moldova si am si mentiune ... (vezi toată discuția)
Procedura legalizare certificat de casatorie vietnamez Gabriel501 Gabriel501 Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie cu probleme gheorghelaurentiu gheorghelaurentiu Buna ziua,ma-m casatorit in Vietnam si a-m transcris Certificatul de Casatorie cel Vietnamez in Cel actual Romanesc in care Doamna Consul nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)