avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura Casatoriei cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura Casatoriei cu un cetatean strain

Buna, de ceva timp sunt in relatie cu o fata din Vietnam, va rog sa imi spuneti care sunt procedurile casatoriei in acea tara, ce trebuie sa facem eu si ea mai exact, ce acte ne trebuie? Incluzand sederea iei permanenta in Romania si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru ca ea sa stea cu mine in Romania?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: 1igor , utilizator 22:07, 21 Iunie 2018
Buna din nou, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Ce acte avem nevoie pentru a ne casatorii in Romania, mai precis, ce acte i sunt necesare inainte de a veni in Romania, viza etc. pentru ca autoritatile ei locale vietnameze par a fi incompetenti, am inaintat toate documentele necesare pentru incheierea casatoriei, iar iei i inmaneaza aceleasi formulare pentru a le complecta din nou si iar din nou nenumarate zile la rand, pretinzand ca ar avea nevoie de(bani extra) pentru buzunarul propriu ca sa zic, in afara taxei pentru incheierea casatoriei, eu nu pot pierde timp si bani prea mult pe aici, mia ajuns rabdarea si nervii la limita, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de dumneavoastra exclusiva in Romania va multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2017
Gabriel501, utilizator
Gabriel501 a scris:

Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Care sunt procedurile ce trebuie sa le urmam pentru ca certificatul de casatorie sa fie recunoscut in Romania deasemenea si procedura pentru Reintregirea Familiei, si ce viza i trebuie pentru ca ca sotia sa vina in Romania sa transcriem certificatul de casatorie (prezenta ei necesara), ca apoi ea sa se poate stabili cu mine in United Kindom(Anglia) si deasemena procedurile din aceasta tara pentru sotie, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in Romania va multumesc mult

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2017
Gabriel501, utilizator
Salut,Gabriel501, ma numesc Igor, ma aflu intr-o situatie asemanatoare, cum am putea lua legatura sa vorbim despre acest subiect. Adresa mea de email este proigorr@gmail.com.
Mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman cu cetatean vietnamez 1igor 1igor Buna ziua,ma numesc Igor, detin dubla cetatenie RO si Republica Moldova, cu viza de resedinta la Vaslui. Sunt divortat in Republica Moldova si am si mentiune ... (vezi toată discuția)
Procedura legalizare certificat de casatorie vietnamez Gabriel501 Gabriel501 Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie cu probleme gheorghelaurentiu gheorghelaurentiu Buna ziua,ma-m casatorit in Vietnam si a-m transcris Certificatul de Casatorie cel Vietnamez in Cel actual Romanesc in care Doamna Consul nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)