avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate mobinstal

Activitate mobinstal

In urma cu un an , un clujean a înființat Registrul Constructorilor - nu este instituție control de stat cum ar părea!
ce este ciudat , clujeanul a înregistrat pe site ul acesta - foarte multe firme fictive dar care au date de identificare, persoane cu nume si prenume - ca si asociați-administratori , adresa , dar si cifre cu "realizările" din ultimii 5 ani . mai mult , unele au chiar si recenzii - scrise de același clujean - clar , recenzii pozitive si laudative la adresa "firmelor" in cauza.
de-asemenea , clujeanul solicita - de la cei care pun recenzii pozitive - contracte, facturi , chitanțe - care sa dovedească ca au fost clienții firmei recenzate!
curios este ca deși costurile pentru întreținerea unui asemenea site - ce are si reclame cu actori ( pe fb ) - nu sunt deloc mici - rezultatele înscrise la RC sunt aproape de zero !!!!!
întrebarea mea - aceste înregistrări de firme fictive , plus însușirea de atribuții ce se confunda cu o instituție de control - sunt legale sau ....?
Anaf ul probabil ca ar trebui sa știe si el daca sunt toate ok. sau nu?
mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc! Ati pus punctul pe I ! Eu am pus intrebarea pentruca am vazut in declaratiile de avere , prea multe venituri din instanta!
Eu am pus o întrebare , va rog sa nu exageram si sa ne jignim. Sunt membru aici de 10 ani si nu îmi permit sa fiu "obraznic" cu întrebările mele. Nu am afirmații acuzatoare sunt doar semne de întrebare si nu este nimic rău sa pun o asemenea întrebare . Cât despre FB , nu îl folosesc din 2020 . Dar, va mulțumesc pentru admonestare si daca e necesar sa închid acest cont , o voi face ! Mulțumesc
Majoritatea inspectorilor au venituri din instanțe ! Ce înseamnă aceste venituri ?
Precizarea dvs fără alte comentarii , nu este deloc convingătoare
Mulțumesc
Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile pe care le dau - deci , au tot interesul sa o facă si niciodată sa nu vina cu munca de prevenție!!!
Greșesc ??
Mulțumesc
Scuze, da . Sa nu fie votat de adunarea creditorilor
Administratorul judiciar, nu a actualizat datele si suma pe care o am de recuperat este mult mai mare fata de cât a fost prins in raportul de reorganizare . Alți creditori au sumele mai mici pentruca au mai primit bani de la debitor dar sumele nu au fost actualizate . Întrebam ce se întâmplă după ce planul trece? Se mai actualizează sau nu sumele? Mulțumesc mult
după votarea planului de reorganizare , ce se întâmplă daca acesta nu a fost validat??
mulțumesc
La masa credala daca nu s au făcut corecțiile înainte de aprobarea planului de reorganizare , nu mai pot ulterior solicita modificarea si corecția sumelor ce le am de recuperat?
menționez ca administratorul judiciar nu a fost interesat de acest lucru si nici nu am fost anunțat pentru așa ceva
mulțumesc
Recuperat când? Sâmbăta ? Iar nu e ok , ptrca sâmbăta ar intra la tarif dublu ! Nu prea e ok ce propune Guvernul in condițiile in care nu oferă nimic in schimb! Partea proasta este ca salariații au înțeles ca aceste libere de la Guvern sunt plătite de Guvern si noi trebuie sa le dam liber plătit !!!!!! Cum procedam ??? Mulțumesc