avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... La masa credala daca nu s au făcut corecțiile ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

La masa credala daca nu s au făcut corecțiile înainte de aprobarea ...

La masa credala daca nu s au făcut corecțiile înainte de aprobarea planului de reorganizare , nu mai pot ulterior solicita modificarea si corecția sumelor ce le am de recuperat?
menționez ca administratorul judiciar nu a fost interesat de acest lucru si nici nu am fost anunțat pentru așa ceva
mulțumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:15, 8 Ianuarie 2024
Spuneti mai pe larg, ca nu e clar.
Administratorul judiciar, nu a actualizat datele si suma pe care o am de recuperat este mult mai mare fata de cât a fost prins in raportul de reorganizare . Alți creditori au sumele mai mici pentruca au mai primit bani de la debitor dar sumele nu au fost actualizate . Întrebam ce se întâmplă după ce planul trece? Se mai actualizează sau nu sumele? Mulțumesc mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe scurt, nu.

Puteti aproba sau nu planul de reorganizare.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv ... falvius falvius Buna ziua, Ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv al creantelor dupa inchiderea procedurii de reorganizare in baza art. 175 alin. 1 din ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)