avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile ...

Inspectorii ITM înțeleg ca primesc o cota parte din amenzile pe care le dau - deci , au tot interesul sa o facă si niciodată sa nu vina cu munca de prevenție!!!
Greșesc ??
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mobinstal , utilizator 22:16, 22 Ianuarie 2024
Eronata afirmatia dvs.
Majoritatea inspectorilor au venituri din instanțe ! Ce înseamnă aceste venituri ?
Precizarea dvs fără alte comentarii , nu este deloc convingătoare
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici afirmatiile acuzatoare dvs la inspectorii respectivi ... postati textul de lege si nu lansati afirmatii gen facebook .. cititi mai intai Regulamentul acestui forum si apoi postati.
Eu am pus o întrebare , va rog sa nu exageram si sa ne jignim. Sunt membru aici de 10 ani si nu îmi permit sa fiu "obraznic" cu întrebările mele. Nu am afirmații acuzatoare sunt doar semne de întrebare si nu este nimic rău sa pun o asemenea întrebare . Cât despre FB , nu îl folosesc din 2020 . Dar, va mulțumesc pentru admonestare si daca e necesar sa închid acest cont , o voi face ! Mulțumesc
Afirmatiile fara probe pot fi considerate jigniri/ injurii si o actiune in instanta declansata de un inspector ITM va poate crea neplaceri - daune morale.

Alte discuții în legătură

Folosirea fotografiilor personale fără consimțământ se poate pedepsi în instanță? Narcis09 Narcis09 Bună seara, Am o nelămurire... Sunt pusă în următoarea situație: O anumită persoană a folosit fotografii personale luate de pe contul de fb, fără ... (vezi toată discuția)
Contract neincheiat, firma lichidata mihincau mihincau Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost in concediu crestere copil pana pe data de 03.02.2015. Intre timp firma la care munceam a lichidat, iar eu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de denigrarea scolii tonyghi tonyghi Bună ziua! Ieri, după ce am avut un incident neplăcut în școală, am ales să îmi exprim o opinie vizavi de ce se întâmplă în școala, pe o rețea de ... (vezi toată discuția)