Buna dimineata,
Pentru un credit de nevoi personale de la BRD obtinut in 2006 fara ipoteca, neplatit din 2012 (ultima plata fiind facut in 16.11.2012), firma kredy inkaso m-a executat prin executor judecatoresc in 26.05.2016 cu poprire pe cont, mentionez ca eu am fost co-imprumutant creditul fiind pe numele sotului care a decedat in octombrie 2014. Bunuri pe numele meu nu am decat o autoutilitara care a fost pe numele lui si dupa sccesiune mi-a revenit mie si partile sociale din firma care am avut-o impreuna si cele dintr-o alta firma unde a fost si el asociat.Va rog sa-mi spuneti daca de partiele sociale de la cele doua firme executorul se poate indrepta sau spre bunurile care apartin firmelor. Multumesc
Buna ziua,
Va rog prin prezenta a-mi raspunde la o intrebare legata de executare silita de catre firma KREDY INKASO pentru un credit de nevoi personale pe numele sotului meu eu avand calitate de co-imprumutant, mentionez ca pentru acest credit nu am girat cu bunuri. Acest credit a fost luat in anul 2006 si au fost platite ratele pana la sfarsitul anului 2012 de atunci nu s-a mai platit nicio rata. In anul 2012 ianuarie sotul meu a avut o interventie chirurgicala si situatia financiara nu ne-a mai permis plata ratelor, ulterior el a si decedat in octombrie 2014. Atasat acestui credit a avut si o asigurare medicala incheiata la Asiban SA. Multumesc