avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua,
Va rog prin prezenta a-mi raspunde la o intrebare legata de executare silita de catre firma KREDY INKASO pentru un credit de nevoi personale pe numele sotului meu eu avand calitate de co-imprumutant, mentionez ca pentru acest credit nu am girat cu bunuri. Acest credit a fost luat in anul 2006 si au fost platite ratele pana la sfarsitul anului 2012 de atunci nu s-a mai platit nicio rata. In anul 2012 ianuarie sotul meu a avut o interventie chirurgicala si situatia financiara nu ne-a mai permis plata ratelor, ulterior el a si decedat in octombrie 2014. Atasat acestui credit a avut si o asigurare medicala incheiata la Asiban SA. Multumesc
Care este intrebarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita AngelaBizau AngelaBizau Buna dimineata, Pentru un credit de nevoi personale de la BRD obtinut in 2006 fara ipoteca, neplatit din 2012 (ultima plata fiind facut in 16.11.2012), firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare ... Mirela42 Mirela42 buna ziua As dori sa semnalez o situatie legata de un dosar executare pe numele fratelui meu. Acesta a primit o instiintare de executare silita preluat de un ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)