V-as ruga un răspuns dacă se poate la situația pe care am expus-o.
geamanul a scris:
Bună ziua.Am următoarea situație. Soția a născut în data de 18 februarie 2016.Cu data de 01 aprilie 2016 am intrat eu în C.I.C.pana în data de 01 februarie 2018.Cu data de 02 februarie am făcut prelungire în baza unui certificat de handicap valabil pana în data de 07 decembrie 2018.În data de 01 octombrie 2018 am revenit în activitate și am solicitat stimulentul de insertie.Problema apare acum.Mi sa comunicat ca o sa beneficiez de stimulentul de insertie doar pana în luna decembrie a anului 2018 pt.ca atunci îi expira certificatul de handicap la fata și dacă vreau sa beneficiez de stimulent de insertie pana la 4 ani (în 18 februarie 2020) trebuie sa scot un nou certificat de handicap pt.fata.Întrebarea mea este,oare nu ar fi normal și legal ca sa beneficiez de acetat stimulent pana face fetiță 4 ani fără sa scot un al doilea certificat de handicap și sa se ia în considerare primul certificat care expira în 07 decembrie 2018 deoarece eu în baza acestuia am făcut dosarul și am intrat în stimulentul de insertie? Precizez ca în ordonanta 111/2010 nu am găsit niciunde sa menționeze ca ar fi nevoie de un al doilea certificat.Vă Mulțumesc.