Poate cineva in cunostiinta de cauza ma poate lamurii
Ca sfaturii gratuite putem da toti chiar si incorecte
O masina cu nr rosii nu se ia in evidenta la fisc pana la efectuarea cartii de Romania
Masina a fost vanduta cu nr rosii deci ne luata in evidenta la fisc!
Recapitulez:
Masina a fost cumparata pe numele sotiei direct.... eu nu apar nicaieri!
Ea a fost prima persoana care a scos nr rosii in Romania masina am cumjmparat-o [pe numele ei!
ea a scos nr rosii de asemenea pe numele ei!
Buna ziua
Am si eu urmatoare problema in urma cu cc6 luni am cumparat un auto importat din Germania(nr tol Germania)
Am scos cele 3 seturi de nr rosii pe numele sotiei
Acum cca o luna am vandut masina avand ultimul rand de numere rosii expirat!
Am incheiat contract de v-c intre sotioe si cumparator si i-am inmanat toate actele cerute!
Dupa ce cumparatorul a efectuat toate proceduriile Rar ,autentificare etc, cand sa ia masina in evidenta la fisc i s-a cerut certificat fiscal al sotiti mele pt ca s-au scos nr rosii pe numele ei!
Zis si facut sotia i-a facut cumparatorului la cererea acestuia o imputernicire notariala pt ca acesta sa scoata fisclul
Zis si facut sotia ia facut imputernicirea insa cumparatorul afirma ca nu o-a fost acceptat certificatul fiscal deoarece masina nu figureaza pe numele sotiei la fiscal
Avand in vedere ca masiniile cu nr rosii nu se iau in evidenta la fiscal nu stiu cum sa procedez pt ca el sa poata inscrie masina!
Fiscalul scvos in care nu era precizata masina nu ia fost acceptat!
Buna ziua as dorii sa va intreb daca stirea aparuta de cateva zile este reala cum ca timbrul de mediu a fost declarat ilegal la curtea de justitie europeana si daca da care este impactul acestei hotarari asupra celor cxare nu au inscris inca masiniile datorita taxei care este solutia?
Platirea taxei si apoi recuperarea-? daca da se recupereaza integral sua in transe?
Se poate inmatricula fara plata taxei d etimbru daca da care este procedura?
multumesc
Buna ziua
as avea si eu o intrebare
Daca am fost condamnat cu suspendare pentru conducere fara permis NEPOSEDAND niciodata permis de conducere
Cand pot sustine examenul de dobandire a permisului in conditiile in care am fost condamnat la 2 ani si 6 luni la care se adauga un termen de incercare de 5 ani..
Rezultand in total un termen de incercare de 7 ani si 6 luni care incepe de la data de 18.11.2011
Trebuie sa astept pana in mai 2019 cxand se termina termenul de incercare sau potr sustine examneul dupa trecerea termenului de condamnare de 2 ani si 6 luni?
Si dacxa intradevar trebuie sa astept reablitarea din 2019 exista o alta cale/cererei etc prin care pot sustine examenul mai devreme de aceea data?
Multumesc anticipat