avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dobandire permis conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dobandire permis conducere

Buna ziua
as avea si eu o intrebare
Daca am fost condamnat cu suspendare pentru conducere fara permis NEPOSEDAND niciodata permis de conducere
Cand pot sustine examenul de dobandire a permisului in conditiile in care am fost condamnat la 2 ani si 6 luni la care se adauga un termen de incercare de 5 ani..
Rezultand in total un termen de incercare de 7 ani si 6 luni care incepe de la data de 18.11.2011
Trebuie sa astept pana in mai 2019 cxand se termina termenul de incercare sau potr sustine examneul dupa trecerea termenului de condamnare de 2 ani si 6 luni?
Si dacxa intradevar trebuie sa astept reablitarea din 2019 exista o alta cale/cererei etc prin care pot sustine examenul mai devreme de aceea data?
Multumesc anticipat
Trebuie sa intervina reabilitarea ca sa sustineti examen.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
iar reabilitarea intervine in 2019 sau 2017? multuymesc
Reabilitarea de drept intervine dacă nu ati săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării executării pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de legea gratierii? condamnare cu suspendare! gabriel555 gabriel555 buna ziua Am fost condamnat in trecut in 2 dosare (concurs de infractiuni) pentru conducerea pe drumuriile publice a unui autovehicul fara a poseda nici o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare rodica1959 rodica1959 Dupa o condamnare de 4 ani cu suspendare si 8 ani supraveghere cand se poate face reabiltarea ? Si ce pasi trebuiesc urmati pentru reablitare? (vezi toată discuția)
Cazier patat suciu cristinel suciu cristinel la cat timp se poate sterge din cazier o condamnare de 1,6 luni cu suspendare pt. conducere sub influenta alcoolului? dar permisul cand poate fi obtinut din ... (vezi toată discuția)