avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier patat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier patat

la cat timp se poate sterge din cazier o condamnare de 1,6 luni cu suspendare pt. conducere sub influenta alcoolului?
dar permisul cand poate fi obtinut din nou,in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:56, 14 Decembrie 2012
Codul penal:

ART. 86
Reabilitarea în cazul suspendării condiţionate a executării pedepsei
Dacă condamnatul nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în baza art. 83 şi 84, el este reabilitat de drept.

Deci dupa 3 ani si 6 luni.

Permisul il veti putea obtine dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Puteti merge direct la examen, fara a mai face scoala de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o ped. de 2 ani si 10 luni cu aplic art 81.c.pen.-cazier quest00 quest00 Buna seara, Daca am fost condamnat definitiv si irevocabil la 10 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani si 10 luni perioada incercare in data de 20.10.2012, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier marius900 marius900 Buna ziua , pe data de 28.04.2010 am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani si 9 luni perioda de probatiune , alcool la volan , doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare +permis auto ade2007 ade2007 Buna ziua, In luna februarie se implineste 1 an de cand sotului meu i s-a dat sentinta finala(1 an cu suspendare si 2 ani reabilitare)dupa alti 3 ani de ... (vezi toată discuția)