Sotia urmeaza sa nasca, in italia eu muncesc la " negru" nu am contrat, actele is in ordine.si la mn si la ea, figuram ca ne mentine " mama" pe an are venit de 50-60mii pe an..statu mie o sa imi dea ceva bani? Pot cere? Daca nu am contract? Multumesc
Vreau la anu sa plecam in Israele , stam in italia are dejea acte italenesti ca e sotia mea si i sa facut automat , sotia e din moldova, in Romania miau zis chiar daca are doar pasaport biometric, find sotia a unui cetatean roman , poate sa circule cu mine unde vrem , ca nu are probleme , uni zic ca poate sa aibe probleme , mentionez ca a trecut la numele meu de familie pe toate actele. Multumesc .
daca ramane cu numele ei , poate sta in it cu mine cat doreste? eu nu am contract de munca , si cum poate sa incepe sa munceasca, daca are numai pasaport biometri moldovenesc ... si eu nus cu contract
are pasaport biometric , daca facem acte, si nu imi ia numele meu de familie, " ca am auzit ca e posibil sa ramanem fiecare cu numele noastru" asea evita sa schimbe actele, poate sa stea cu mine in italia mai mult de 3 luni ? 1 an .. ceva de genu ? multumesc
salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa depunem pt acte , pe baza la certificatu de casatoria ea poate veni cu mine in italia si sa stea pana cand gaseste de munca ? si daca imi ia prenumele meu , passaportu si buletinu ei , trebuie schimbate in romania cu prenumele meu ? se pot face la urgenta passaportu si buletinu in 7 zile? sau la vama poate sa treaca si cu actele ei cu prenumele vechi ? multumesc mult pt raspunsuri