avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt roman cu nevasta din Moldova - calatorie in Israel
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt roman cu nevasta din Moldova - calatorie in Israel

Vreau la anu sa plecam in Israele , stam in italia are dejea acte italenesti ca e sotia mea si i sa facut automat , sotia e din moldova, in Romania miau zis chiar daca are doar pasaport biometric, find sotia a unui cetatean roman , poate sa circule cu mine unde vrem , ca nu are probleme , uni zic ca poate sa aibe probleme , mentionez ca a trecut la numele meu de familie pe toate actele. Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:46, 24 Martie 2017
wirteex a scris:

Vreau la anu sa plecam in Israele

În ce scop, turism? Daca da, deci nu stati mai mult de 90 de zile, poate intra in Israel ca si dvs., cu pasaportul biometric.
Începînd cu 15 decembrie 2014, cetăţenii Republicii Moldova, posesori ai paşapoartelor biometrice, pot călători în Statul Israel fără vize pe o durată de pînă la 90 zile în decursul a 6 luni/180 de zile de la data primei intrări în ţară.

Cititi ce scrie la acest link:
[ link extern ] /

Atat dvs. cat si sotia trebuie sa aveti pasapoartele cu termen de expirare mai mare de 6 luni fata de data la care veti intra in Israel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza casatoria la consulat//ambasada radugaia radugaia Deci vreau sa ma duc sa ma casatoresc in Rep.Moldova eu sunt Roman vitoarea mea sotie Moldoveanca.....intrebarea mea este daca reuesc sa ma casatoresc si sa ... (vezi toată discuția)
Sunt roman, vreau sa ma casatoresc cu o moldoveanca wirteex wirteex salut, eu is roman , stau in italia , la ora actuala nu muncesc, dar am toate actele in reguila in italia + actele romane, vreau ca la vara la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
O mica intrebare- conditii calatorie moldova mirongalina123 mirongalina123 Sunt cetatean Roman sunt stabilit in Italia nu am pasaport si vreau foarte mult sa fac o vizita in Republica moldova acolo unde se afla fratele meu care este ... (vezi toată discuția)