avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cat dureaza casatoria la Consulat//Ambasada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cat dureaza casatoria la Consulat//Ambasada

Deci vreau sa ma duc sa ma casatoresc in Rep.Moldova eu sunt Roman vitoarea mea sotie Moldoveanca.....intrebarea mea este daca reuesc sa ma casatoresc si sa cer Reintregirea Familiei....toate astea in doar 3 saptamanii,locuim in Italia eu muncesc aici legal am rezidenta tot,stiu ceva ca de cand am depus cererea de casatorie dureaza 10 zile sau ceva de genu si dupa Reintregirea Familiei in jur de 7 zile ! Exista vro lege sa pot plati gen sa mi se dea mai repede acel certificat de casatorie? Va Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: radugaia , utilizator 13:22, 3 Februarie 2015
Casatoriti-va la consulat la Chisinau, veti obtine certificatul de casatorie rapid (poate chiar pe loc, nu stiu).
Sigur, cele 10 zile impuse de lege intre depunerea actelor si ziua casatoriei trebuie respectate.
Cereti detalii aici:
[ link extern ]

In legatura cu reintregirea familiei in Italia: daca viitoarea sotie are pasaport biometric poate ajunge la dvs. fara probleme, are dreptul sa calatoreasca in UE si sa stea 90 de zile in orice stat membru fara viza. In acele 90 de zile puteti rezolva cu permisul de sedere pentru membrii de familie la autoritatile italiene. De ce acte e nevoie aflati de la autoritatile italiene, am inteles ca nu e o procedura complicata.
Mai am o mica intrebare ea e venita din 2012 a sarit cele 90 de zile pasaportul este biometric,daca reusim sa mergem in Moldova sa ne casatorim automat numele se va schimba daca nu va lua interdictie nimic isi va putea face acel pasaport biometric si va puntea circula liber 90 de zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei radugaia radugaia Deci vreau sa ma duc sa ma casatoresc in Rep.Moldova eu sunt Roman vitoarea mea sotie Moldoveanca.....intrebarea mea este daca reuesc sa ma casatoresc si sa ... (vezi toată discuția)
Permis de Ședere salutare! poate a mai fost cineva într-o asemenea ... Cristinna14 Cristinna14 PERMIS DE ȘEDERE Salutare! Poate a mai fost cineva într-o asemenea situație și mă poate ajuta. În baza certificatului de căsătorie cu soțul ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un roman si o moldoveanca in italia mirceamob mirceamob Buna ziua, am si eu o intrebare:e posibila casatoria dintre un roman si o moldoveanca fara documente in italia?eu am toate documentele necesare ,dar prietena ... (vezi toată discuția)