avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea Familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea Familiei

Deci vreau sa ma duc sa ma casatoresc in Rep.Moldova eu sunt Roman vitoarea mea sotie Moldoveanca.....intrebarea mea este daca reuesc sa ma casatoresc si sa cer Reintregirea Familiei....toate astea in doar 3 saptamanii,locuim in Italia eu muncesc aici legal am rezidenta tot,stiu ceva ca de cand am depus cererea de casatorie dureaza 10 zile sau ceva de genu si dupa Reintregirea Familiei in jur de 7 zile ! Exista vro lege sa pot plati gen sa mi se dea mai repede acel certificat de casatorie? Va Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:16, 31 Ianuarie 2015
Intrebati la autoritatile moldovene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza casatoria la consulat//ambasada radugaia radugaia Deci vreau sa ma duc sa ma casatoresc in Rep.Moldova eu sunt Roman vitoarea mea sotie Moldoveanca.....intrebarea mea este daca reuesc sa ma casatoresc si sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre in roman si o moldoveanca (rep. moldova) mironflorinradu mironflorinradu Buna Seara ! Intrebarea mea este urmatoarea: vreau sa ma casatiresc cu prietena mea care este Moldoveanca(rep:Moldova) noi locuim în Italia problema este ca ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre un cetatean roman și un cetatean strain (republica moldova) MirelaCostin MirelaCostin Eu sunt de cetatenie moldoveanca, fara pasaport roman, locuiesc in Republica Moldova, iar iubitul meu este de cetatenie roman, locuieste in Italia, are permis ... (vezi toată discuția)