avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate carol39

Activitate carol39

Multumesc. Asa credeam si eu. Dar pe lista de plata apare "comision cec si numele meu " . ceilalti vecini nu au. m-am adresat deja unui avocat . o sa fac plangere penala. Va multumesc
multumesc pentru raspuns. Eu fac plata prin transfer bancar dar Asociatia imi pune pe lista de plata comisionul lor de cont. Adica cei 10 ron de care vorbiti dumneavoastra si pe care ii puneti ca si cheltuieli ale asociatiei.
exact...dar ce opertiuni fac ei din propriul cont nu ma privesc pe mine, nu? altfel, ar trebui sa le platim toti nu numai eu....multumesc
eu platesc la ghiseu un comision de depunere...dar asociatia de proprietari imi pune si pe lista de plata un comision pentru ca ei fac operatiuni in contul lor.. pentru ca ridica banii din contul lor....
doar eu platesc aceste comisioane. vecinii mei nu.....
Buna ziua
Daca asociatia imi raspunde la contestatii doar prin posta (asa vrea presedintele) e normal sa imi puna la plata costul recomandatelor?
Daca eu fac plata prin virament bancar e normal sa platesc lunar "comision cec" desi oricum il platesc cand depun banii in contul asociatiei? De ce mi-l mai pun si ei pe lista de plata? Operatiunile din propriul cont bancar nu le plateste titularul de cont?
Va multumesc
Buna ziua. Asociatia de proprietari de care apartin refuza sa imi dea personal raspunsurile la adresele si contestatiile pe care le fac. Le trimite prin posta si apoi imi pune pe lista de plata costul recomandatelor. In plus, facand plata cheltuielilor lunare prin banca imi percepe lunar costul operatiunii bancare pe care sustin ca o fac, dar nu imi pun la dispozitie niciun document. E normal sa platesc costul recomandatelor si al operatiunilor bancare pe care le fac ei in si din contul lor? Va multumesc