avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari

Buna ziua
Daca asociatia imi raspunde la contestatii doar prin posta (asa vrea presedintele) e normal sa imi puna la plata costul recomandatelor?
Daca eu fac plata prin virament bancar e normal sa platesc lunar "comision cec" desi oricum il platesc cand depun banii in contul asociatiei? De ce mi-l mai pun si ei pe lista de plata? Operatiunile din propriul cont bancar nu le plateste titularul de cont?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:52, 1 Iunie 2016
probabil e un bloc mare si atunci s-a ales aceasta modalitate de comunicare.
Interventie moderator

Continuati discutia unde ati inceput-o. Aici voi inchide topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea intretinerii prin virament bancar presupune din partea proprietarului si suportarea comisionului bancar pentru operatiuni efectuate de asociatie? gabikov gabikov Citiva dintre membrii asociatiei noastre de proprietari achita cheltuielile lunare legate de intretinere prin virament bancar, respectiv prin transferul sumei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative lunare ale asociatiei de proprietari carol39 carol39 Buna ziua. Asociatia de proprietari de care apartin refuza sa imi dea personal raspunsurile la adresele si contestatiile pe care le fac. Le trimite prin ... (vezi toată discuția)
Plata lunara a cotelor de intretinere-bloc, prin banca! Maria2143 Maria2143 Buna ziua! Un proprietar al unui apartament achita cotele lunare de intretinere in contul asociatiei, plata efectuata din contul personal, oricare alta ... (vezi toată discuția)