avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate helen_tmark

Activitate helen_tmark

Am primit teren de la primarie in baza legii 15/2003 pt construirea unei locuinte bifamiliale . Am prezentat documentele necesare pt deschiderea rolului fiscal , dupa incheierea procesului verbal de receptie la terminarea lucrarii.
Nelamurirea mea este de ce ni s-a spus k se va deschide UN SINGUR ROL FISCAL ,si nu doua ,daca suntem doi proprietari ,iar imobilul cuprinde practic doua apartamente , casa fiind tip duplex.
In felul acesta vom avea un singur act de proprietate pe care suntem trecuti amandoi???
Vom depinde unul de altul pentru plata impozitului pe locuinta??
Cum isi va putea vinde fiecare dintre proprietari locuinta , cand acest lucru va fi posibil , daca exista un singur rol ??
Mentionez ca autorizatia de constructie suntem trecuti amandoi , pt locuinta BIFAMILIALA.
va multumesc anticipat pt lamuriri!!!
Răspuns la discuția casatorie cu un strain
Multumesc pentru raspuns .
Nici noi nu am vrea sa ne grabim cu casatoria, insa am vrea sa petrecem cat se poate de mult timp in Romania , adica sa poata obtine visa pt lunga sedere aici . De aceea m-am gandit la acel contract , adica daca acea visa ar putea fi obtinuta de la inceput in baza acelui contract .
Daca altcineva ma poate lamuri mai mult ii multumesc anticipat .
Prietenul meu este din Egipt si vreau sa il invit in romania . Va rog sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate , ca o data ajuns in Romania , sa poata obtine viza de lunga durata, avand in vedere k la inceput va avea doar viza de scurta durata , pt vizita. MA gandeam la obtinerea unui job aici , sau prin casatorie , adica sa nu mai fie nevoit sa se intoarca in Egypt la expirarea primei vize si sa poata obtine o alta pentru lunga sedere in Romania.
El este de acord sa il ajute cu munca pe tatal meu la construirea casei pe care am inceput-o aici , in romania . Am putea incheia un contract pentru aceasta munca, avand in vedere k autorizatia este pt regie proprie ?? si daca acest contract ar putea ajuta la obtinerea unei vize de lunga sedere ???
VA multumesc pentru ajutor !!