avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Constitutional

Activitate Constitutional

Bună ziua,
În 2002, tatăl meu mi-a cumpărat o casă cu contract de vânzare cumpărare pe numele meu, fără clauze limitative asupra dreptului de proprietate. La aceea vreme eram minoră, însă de un an, mă amenință că îmi va lua casa și mă va da afară pe mine împreună cu familia mea. Această situație survine de la faptul că este dependent de alcool și situația conflictuală s-a întețit.

Întrebare mea este:
- Poate ataca acel contract de vânzare cumpărare în care sunt cumpărător, dar asistat la acea vreme de un părinte?

Așa cum am spus, nu există clauze cum ar fi, dobândirea dreptului de proprietate după n ani sau alte aspecte de genul acesta.
Vă mulțumesc
Buna ziua,
Statutul inculpatului era de angajat la institutia privata (cu pricina) dar si de angajat la o institutie publica. Insa in problema sunt implicati, institutia privata, inculpatul si persoana care s-a folosit de acel material fals.
In aceasta situatie, care este incadrarea si daca exista modalitatea suspendarii executarii pedepsei.
1. Documentul este antedatat acum 2ani de catre cel pe care le-a folosit in final, insa persoana care a dat acele documente fizic cu stampila si antet mentioneaza ca acum un an.
2. Ar fi fost falsificate una din semnaturile conducatorului unitatii, insa apare si o semnatura a acekei persoane care a incredintat foile, celui pe care le-a uzitat in final.
3. In momentul de fata este doar incadrare de abuz in serviciu si uz de fals?
Doresc sa stiu daca intr-un dosar penal deschis pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals care er fi pedeapsa maxima si daca poate fi pronuntata cu suspendare? Mentionez ca persoana nu a avut condamnari sau situatii speciale cu legea.
Acuzatia vine ca urmare a faptului ca a dat cateva foi cu antet si stampila (angajatorului) plus pe una semnata de aceasta in original, unei altei persoane pe care aceasta la folosit ulterior pentru a demonstra ca este angajata la scocietatea unde lucreza persoana inculpata si pentru as obtine un aviz de libera practica ca (asistent medical). S-a constat ca ulterior persoana care s-a folosit de acele hartii de la inculpat, le-a t"ransformat" intr-un contract de munca pentru a domonstra ca era agajata la societatea unde lucra inculpatul.
Situatia de fata este ca inculpatul dat in judecata de catre angajator pentru abuz in serviciu si fals si uz de fals.