avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata mi-a cumpărat, când eram minoră, o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata mi-a cumpărat, când eram minoră, o casă fără clauze limitative asupra dreptului de proprietate. De o vreme, pe fondul consumului de alcool, mă amenință că îmi va lua casa și mă va da afară împreună cu familia mea. Poate ataca acel contract de v-c?

Bună ziua,
În 2002, tatăl meu mi-a cumpărat o casă cu contract de vânzare cumpărare pe numele meu, fără clauze limitative asupra dreptului de proprietate. La aceea vreme eram minoră, însă de un an, mă amenință că îmi va lua casa și mă va da afară pe mine împreună cu familia mea. Această situație survine de la faptul că este dependent de alcool și situația conflictuală s-a întețit.

Întrebare mea este:
- Poate ataca acel contract de vânzare cumpărare în care sunt cumpărător, dar asistat la acea vreme de un părinte?

Așa cum am spus, nu există clauze cum ar fi, dobândirea dreptului de proprietate după n ani sau alte aspecte de genul acesta.
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 4 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are ce sa faca. Nu va avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde o propietate daca sotul e defunct? Morariu andreea Morariu andreea In urma unei casnicii de 9 ani am dobandit impreuna cu sotul o casa ,o pot vinde daca el e defunct singura sau am nevoie si de acceptul parintilor sai? (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu drept de uzufruct viager dooryn dooryn Buna ziua .Eu si sotia mea am dori sa incheiem un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager cu parintii mei ,eu mai am 4 frati si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - anulare deditel deditel Buna ziua.Am o mare problema si va rog din tot sufletul sa imi dati un sfat,nu cunosc nici un avocat si nu stiu cum sa procedez corect.In anul 2000 parintii ... (vezi toată discuția)