avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate aplesea95

Activitate aplesea95

Buna seara, ieri am primit acasa o citatie in care mi se aduce la cunostinta:

"Sunteti chemat in aceasta instanta, camera P*, Complet c 7 penal camera de consiliu, in data de xx in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: furtul calificat Confirmare ordonanta de renuntare la urmarirea penala"

Practic, inseamna ca sunt chemat pentru a mi se comunica incetarea urmariri penale fata de mine sau ce anume?


Multumesc anticipat
Bună seara,

Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals.

Am fost in arest 24h pentru cele menționate mai sus dupa care am fost pus Sub control Juridiciar. Mi S-a spus de către avocat ca dacă in procesul de urmărire penală restitui prejudiciul persoanelor vatamate, pentru faptele menționate, ies de sub acuzare. Este adevarat? Dacă da, se poate face fără un mediator? Avocatul a spus ca da printr-o împăcare a celor doua părți.

In alta ordine de idei, au fost mai multe persoane ÎNȘELATE (5 in total), însă la secția unde am fost, a fost doar o plângere, urmând a se centraliza toate plângerile. Țin sa Menționez ca am pledat vinovat si mi-am recunoscut faptele, punând la dispoziție toate dovezile pentru soluționarea anchetei.

Dacă partea vătămată își recuperează prejudiciul, este posibilitatea unei sentințe cu executare? Dar dacă nu?

Exista posibilitatea de a primii o pedeapsa cu suspendare?

Imi cer scuze dacă ceva nu a fost clar, nu sunt familiarizat cu termenele si cu acest gen de subiecte însă as dori sa aflu câteva detalii in ceea ce privește pedeapsa.

Mulțumesc frumos!