Buna seara
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat
Sunt divortat de cateva luni si avem impreuna o fetita de 6 ani
Divortul a fost pe cale amiabila , la notar la care sa dispus custodie comuna,plata pensiei de intratinere de catre mine iar fetita sa locuiasca impreuna cu mama ei .Precizez ca pe perioada divortului fosta sotie a locuit impreuna cu fetita in apartamentul meu,
.Adresa sa inregistrat la autoritatea tutelara,iar pe acea perioada a fost intocmit un contract de comodat care sa consumat pe 22 iunie 2019 dupa care mama si fetita au parasit domiciliul intorcanduse sa locuiasca la parintii ei. In prezent imi spune ca adresa ei si a fetei sunt inca la apartamentul meu si ca ea inca nu are adresa cu toate ca la notar sa precizat revenirea la numele anterior casatoriei
Eu lucrez in strainatate,am domiciliul acolo, mentin legatura cu fetita,cat se poate de des,o vizitez, platesc pensia de intretinere, si ajut financiar peste pensia de intretinere( 200 euro) platesc gradinita, hainute,tot ce pot sa nu o neglijez
Am fost anuntat de catre mama fetitei ca vrea sa plece din tara impreuna cu parintii ei ,in Germania pana la sfarsitul anului, sa isi refaca viata,iar pe fata vrea sa o abandoneze , ca o va duce la camin,ca vrea sa vin in tara sa mergem la notar sa imi dea semnatura, ca vrea sa renunte la ea(ca si ea poate plati pensie alimentara), imi cer scuze sunt cuvinetele ei,..efectiv vrea sa o duca la mama mea si sa plece sa nu mai stie de copil..
Nici nu sa pus in discutie sa o ia cu ea, sau sa ii semnez imputernicire pentru parasirea tarii pentru ca a spus ca va pleca fara ea
Fetita este inscrisa la gradinita pentru noul an scolar
Nu stiu cum sa opresc acest santaj,,si aceste amenintari,,va rog daca exista o solutionare legala si ce as putea face
Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort
Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa mutat la parintii ei
Nu are suficiente venituri sa intretina fetita,mentionez ca este executata juridic pentru datorii facute innaintea casatoriei venitul ei net(minim pe economie) fiind de aproximativ 500 de lei
Mai are un copil in intretinere rezultat din alta casatorie fara ca acesta sa beneficieze de pensie alimentara
Locuinta parintilor este formata din 2 camere unde inca locuiesc legal 2 frati ai sotiei
Doar unul din parintii sotiei inca lucreaza, venitul lui find minim pe economie
Innainete si dupa perioada nasterii 2 ani, nu a avut venituri, si nici ajutor prenatal
Mentionez ca dipsun de locuinta (apartament proprietate personala)