avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate Blueeyes22

Activitate Blueeyes22

Multumesc pentru indrumari.
Data nasterii copilului e 19.05.2016, data terminarii concediului de maternitate e 07.08.2016, iar data de la care intra in vigoare concedierea e 02.08 ( cu preaviz din 02.07).
Multumesc pentru raspuns.
Presupunand ca motivul concedierii nu intervine ca urmare a reorganizării judiciare, a falimentului sau a dizolvării angajatorului, este posibil ca prin suspendarea concediului de maternitate timp de 24 de ore sa fiu si eu concediata? Salariile compensatorii sunt oferite benevol de firma tuturor celor disponibilizati, as vrea sa pot beneficia si eu de ele.

Si rog confirmare ca voi fi eligibila pentru indemnizatie chiar si in situatia de mai sus.
Buna ziua,

Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii compensatorii in functie de vechime.
1. Care e procedura in cazul meu? Pot fi concediata?
2. Am dreptul la salarii compensatorii? De la firma am inteles ca as putea suspenda concediul maternal pentru o zi, ca sa ma concedieze si sa beneficiez de compensatorii, dar voi pierde dreptul la concediul de crestere al copilului. Asa este? Exista vreo varianta incat sa pot beneficia si de CIC?

Multumesc.