Buna ziua! Am cumparat cu Prima Casa in 2009 un apartament cu 3 camere si doua balcoane, l-am achitat, cand am vrut sa il vindem au reiesit niste diferente fata de CF: apartamentul are in acte 68 mp si e compus din hol, bucatarie, baie, dormitor si living-toate acestea sunt scrise la rubrica observatii, din RLV reies 64 mp utili cu 3 camere si doua balcoane cu inca 10 mp. Cum o scot la capat cat mai rapid cu actele. adica sa apara si in CF asa cum este in realitate. Va rog sa nu ma blamati, nu as fi crezut nici intr-o mie de ani ca niciun profesionist dintre cei implicati nu ne trage pe noi, cumparatorii, de maneca, ca nu tocmai real ce s-a declarat in CF. Doresc sa il vand cu actele in regula, dar ma conditioneaza termenul de expirare al precontractului cu potentialul client. Va multumesc pentru orice sfat :)
Anne_Motorga
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ii poti comunica preavizul, doar ca trebuie sa fiti mai mult decat atenti la data de incepere si motivul (daca este cazul) concedierii. Am un apropiat care a fost concediat in ultima zi de concediu de odihna, a dat in judecata angajatorul si a castigat salariile&beneficiile pe 2 ani (de la concediere pana la sentinta definitiva). Mare atentie, sa nu va coste mult mai mult decat medicalul angajatei!
Stiti cumva si ce poate face concret asociatia in cazul in care unii membri nu vor respecta destinatia de parcare? Am citit ca, in cazul nerespectarii regulamentului intern, asociatia cere sprijin politiei si departamentului delegat din primarie, nu poate sanctiona incalcarea lui... Mi se pare multa bataie de cap. Exista vreo solutie salvatoare pentru cazuri de genul?
Buna ziua!
O mare parte din vecinii mei doresc sa aloce fiecarui apartament un anumit loc de parcare. Terenul este al asociatiei de proprietari, se intrepatrunde cu spatiul verde si pe dedesubt trec sigur tevi de canalizare, cred ca si de apa si cabluri de curent. Sunt 37 de locuri de parcare pentru 34 de apartamente, evident nu ajung pentru ca majoritatea avem 2-3-4 masini. As avea nevoie de o opinie calificata care sa ne sfatuiasca cum sa ne protejam PERFECT LEGAL de situatiile in care, daca ajungem la acea impartire, unii sa nu poate construi garaje/ copertina/ cotet pe spatiul alocat, sa nu ingradeasca locul, sa blocheze accesul la acele utilitati sau, si mai grav, sa vanda apartamentul cu tot cu 'locul' de parcare. Eu am propus montarea de blocatoare cu cheie comuna si bun simt, sa nu ocupam mai mult de 1 loc ( oricare este liber) pentru fiecare apartament, dar vecinii insista sa fie alocate strict ( printr-o intelegere verbala...). Am avut in trecut experiente cu depozitarea deseurilor pe peretele blocului, blocarea spatiului interior si exterior cu diverse, cresterea maidanezilor sub geam, chiar nu ma pot baza doar pe bun simt si educatie, exclus sa am doar increderea de partea mea. E legal sa facem impartirea acestui spatiu? Cum pot preveni orice neajuns produs de impartire?