avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters393874

Activitate ContSters393874

Răspuns la discuția dosar judecatorie
Buna ziua. Se poate cumva face vre-o cerere ,prin care sa cer judecarea procesului mai repede, pentru ca persoana inculpata are si niste probleme de alta natura?Cu stima
Răspuns la discuția dosar judecatorie
Gasisem un dosar,asemanator cu al meu, de prin anul trecut, si data citarii a fost undeva 12.06.2015, iar apoi termenele sau cum se spune au fost 22.07.2015, 04.08.2015.Din cate stiu este o perioada de 2-3 luni de vacanta, dar in cazul acesta dar si a altora, de ce s-a judecat in acea perioada?
Dupa vre-o 8 luni, in care eu am fost amenintat cu moartea de un individ, si l-am inregistrat cu telefonul mobil,dosarul a fost trimis spre judecata, aparand pe siteu-l judecatoriei in data de 08.07.2016. Eu ca parte civila si el ca inculpat.
In cat timp voi primi citatie de prezentare?Ce se va intampla mai departe?
Buna ziua. Am cumparat acum vreo 4 luni de zile, un ceas smartwatch in valoare de 200 si ceva de lei. L-am purtat de cateva ori, si dupa am observat ca sticla din dreapta a partii de jos, se ridica. L-am trimis in service, aducandu-l dupa 14 zile. Si aici ,surpriza. Mi-a fost inlocuit cu unul nou, dar din acele produse de la expunere.
Cutie noua, incarcator nou, dar ceasul murdar, si mai ales din nou cu acel defect.
Maine, o sa ma duc sa depun plangere la OPC, pentru ca vad ca am fost luat de prost. Ce sfaturi ati putea sa imi dati? Multumesc
Discuție Multe probleme
Sper sa nu va plictisesc, dar poate aici gasesc o rezolvare sau mai multe.

In primul rand, eu si cu sotia mea ne-am mutat de vreo 3 ani intr-un bloc de garsoniere. Vecinii de langa noi, sunt niste oameni care cauta prin gunoaie, iar atunci cand nu au ce face se leaga de nevasta-mea dar si de altii de prin bloc. A fost chemata de n ori politia, care i-a amendat. Am vorbit cu politistul de proximitate care mi-a spus ca are probleme psihice, dar si ca ia 500 de lei pensie. Am ramas si eu cam surprins. Desi ia amenda, si se potoleste cam 3-4 luni, iar revine la vechile obiceiuri. Din ce am inteles nu a platit nici o amenda pana acum, si de aceea cred ca face ce face.

Unde as putea sa fac, o cerere , sau o plangere cu privire la faptul , ca poate, cineva de la taxe si impozite nu isi face treaba . Mi se pare aiurea toata treaba.

Iar a doua, problema mai majora. Sotia mea, a fost amenintata de un vecin , care si ala este bun prieten cu ce-i dintai amintiti, si care la fel ca si ei are probleme cu capul. Dosarul penal, a fost trimis spre parchet cu propunere de la politist ,de trimitere in judecare, dar cam dupa 6 luni de la comiterea faptei. Ea, a fost urmarita de cateva persoane dubioase, dar am reusit sa ii identific, sa le aflu numerele de telefon, si sa le trimit un sms , in genul : stiu cum te cheama , si numele , stiu ca urmaresti oamenii, si cam atat , fara insa a ameninta sau a incinta lucruile in vreun fel. De atunci si pana acum, s-a linistit treaba.

Am inteles ca se poate depune si o completare la dosarul penal. Cum as putea sa o fac ? Mai mentionez faptul ca sunt si martori care au fost si ei audiati.