avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar judecatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar judecatorie

Dupa vre-o 8 luni, in care eu am fost amenintat cu moartea de un individ, si l-am inregistrat cu telefonul mobil,dosarul a fost trimis spre judecata, aparand pe siteu-l judecatoriei in data de 08.07.2016. Eu ca parte civila si el ca inculpat.
In cat timp voi primi citatie de prezentare?Ce se va intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: ContSters393874 , utilizator 17:42, 11 Iulie 2016
Veti fi citat dupa terminarea vacantei
In instanta fiecare parte urmeaza sa isi sustina si sa probeze punctul propriu de vedere,urmand ca in final instanta suverana in solutionare,sa dispuna hotarare temeinica si legala
Gasisem un dosar,asemanator cu al meu, de prin anul trecut, si data citarii a fost undeva 12.06.2015, iar apoi termenele sau cum se spune au fost 22.07.2015, 04.08.2015.Din cate stiu este o perioada de 2-3 luni de vacanta, dar in cazul acesta dar si a altora, de ce s-a judecat in acea perioada?
Este o problema a instantei.
Veti fi citat sau va puteti prezenta la termen si daca nu sunteti citat si doriti sa procedati asa.
Buna ziua. Se poate cumva face vre-o cerere ,prin care sa cer judecarea procesului mai repede, pentru ca persoana inculpata are si niste probleme de alta natura?Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Citatie ca martor intr-un proces penal Bog22 Bog22 Buna ziua, Povestea incepe intr-o seara (pra 23:00) cand eram cu prietena mea intr-un parculet de cartier din spatele blocului. In apropierea parcului (cca ... (vezi toată discuția)