Sper sa nu va plictisesc, dar poate aici gasesc o rezolvare sau mai multe.
In primul rand, eu si cu sotia mea ne-am mutat de vreo 3 ani intr-un bloc de garsoniere. Vecinii de langa noi, sunt niste oameni care cauta prin gunoaie, iar atunci cand nu au ce face se leaga de nevasta-mea dar si de altii de prin bloc. A fost chemata de n ori politia, care i-a amendat. Am vorbit cu politistul de proximitate care mi-a spus ca are probleme psihice, dar si ca ia 500 de lei pensie. Am ramas si eu cam surprins. Desi ia amenda, si se potoleste cam 3-4 luni, iar revine la vechile obiceiuri. Din ce am inteles nu a platit nici o amenda pana acum, si de aceea cred ca face ce face.
Unde as putea sa fac, o cerere , sau o plangere cu privire la faptul , ca poate, cineva de la taxe si impozite nu isi face treaba . Mi se pare aiurea toata treaba.
Iar a doua, problema mai majora. Sotia mea, a fost amenintata de un vecin , care si ala este bun prieten cu ce-i dintai amintiti, si care la fel ca si ei are probleme cu capul. Dosarul penal, a fost trimis spre parchet cu propunere de la politist ,de trimitere in judecare, dar cam dupa 6 luni de la comiterea faptei. Ea, a fost urmarita de cateva persoane dubioase, dar am reusit sa ii identific, sa le aflu numerele de telefon, si sa le trimit un sms , in genul : stiu cum te cheama , si numele , stiu ca urmaresti oamenii, si cam atat , fara insa a ameninta sau a incinta lucruile in vreun fel. De atunci si pana acum, s-a linistit treaba.
Am inteles ca se poate depune si o completare la dosarul penal. Cum as putea sa o fac ? Mai mentionez faptul ca sunt si martori care au fost si ei audiati.