avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Multe probleme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Multe probleme

Sper sa nu va plictisesc, dar poate aici gasesc o rezolvare sau mai multe.

In primul rand, eu si cu sotia mea ne-am mutat de vreo 3 ani intr-un bloc de garsoniere. Vecinii de langa noi, sunt niste oameni care cauta prin gunoaie, iar atunci cand nu au ce face se leaga de nevasta-mea dar si de altii de prin bloc. A fost chemata de n ori politia, care i-a amendat. Am vorbit cu politistul de proximitate care mi-a spus ca are probleme psihice, dar si ca ia 500 de lei pensie. Am ramas si eu cam surprins. Desi ia amenda, si se potoleste cam 3-4 luni, iar revine la vechile obiceiuri. Din ce am inteles nu a platit nici o amenda pana acum, si de aceea cred ca face ce face.

Unde as putea sa fac, o cerere , sau o plangere cu privire la faptul , ca poate, cineva de la taxe si impozite nu isi face treaba . Mi se pare aiurea toata treaba.

Iar a doua, problema mai majora. Sotia mea, a fost amenintata de un vecin , care si ala este bun prieten cu ce-i dintai amintiti, si care la fel ca si ei are probleme cu capul. Dosarul penal, a fost trimis spre parchet cu propunere de la politist ,de trimitere in judecare, dar cam dupa 6 luni de la comiterea faptei. Ea, a fost urmarita de cateva persoane dubioase, dar am reusit sa ii identific, sa le aflu numerele de telefon, si sa le trimit un sms , in genul : stiu cum te cheama , si numele , stiu ca urmaresti oamenii, si cam atat , fara insa a ameninta sau a incinta lucruile in vreun fel. De atunci si pana acum, s-a linistit treaba.

Am inteles ca se poate depune si o completare la dosarul penal. Cum as putea sa o fac ? Mai mentionez faptul ca sunt si martori care au fost si ei audiati.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:49, 14 Iunie 2016
Buna seara!

1. Faceti o sesizare la politie.
2. Faceti o cerere la Parchet pentru reaudierea dvs., intrucat aveti completari.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru injuraturi / amenintari ContSters323672 ContSters323672 Buna ziua , de mult timp am probleme cu un unchi care ma tot injura si ameninta , am sunat de 4-5 ori la 112 dar acestia au zis ca pentru injuratiri si ... (vezi toată discuția)
As avea succes daca i-as da in judecata pe niste vecini care dau mereu muzica foarte tare? Irina40 Irina40 Am niste vecini disperati dupa manele care in fiecare zi de la ora 18 pana seara taryiu si uneori si noapteas dau muzica foarte tare de se aude prin termopane ... (vezi toată discuția)
In legatura cu mutatia in bucuresti Roxana Novacovschi Roxana Novacovschi Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti de mai bine de 6 luni , intr-un apartament pentru care am facut inca de la inceput contract de inchiriere cu proprietarul. ... (vezi toată discuția)