avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As avea succes daca i-as da in judecata pe niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As avea succes daca i-as da in judecata pe niste vecini care dau mereu muzica foarte tare?

Am niste vecini disperati dupa manele care in fiecare zi de la ora 18 pana seara taryiu si uneori si noapteas dau muzica foarte tare de se aude prin termopane si ma streseaza cumplit! am chemat politia de nu stiu cate ori si degeaba! Ii pot da in judecata si sa cer daune pentru ca imi deterioreaza sanatatea sau altceva de genul acesta? ce temei legal ar exista pentru o astfel de actiune? Stiu ca la americani e foarte usor sa dai pe cineva in judecata si sa obtii despagubiri de sa nu le mai arda sa o faca pe nebunii, dar la noi e altfel! exista vreo cale de atac? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Irina40 , utilizator 11:09, 24 Aprilie 2012
mergeti la administrator si spuneti problema. Administratorul ar trebui sa faca niste reguli la bloc,printre care si PASTRAREA LINISTEI INTRE ORELE 14-17 si 22-06. Vedeti ce va spune administratorul.
cu tot respectul dar sunteti naiv. aici nu vorbim de oameni care respecta regulile. administratorul nu are nicio putere... mesajul de care spuneti este scris pe toti peretii, dar daca ei nu tem de politie, cum va imaginati ca se vor teme de administrator! si oricum, indiferent de ora nu este normal sa dai muzica tare de sa ii deranjezi pe toti cei din jur!
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
Irina40, utilizator
Poate ar fi o idee sa discutati cu politistul de proximitate din zona –aflati cine este acesta la sectia de politie de care apartine strada dv. Acesti politisti – daca mai sunt in ”functiune” (ca multe s-au mai schimbat anul acesta) au rolul de a media eventuale neintelegeri intre cetateni. Va poate sfatui sau vine la fatza locului... Ar trebui sa vina...

Sau, puteti trimite un e-mail catre politiaromana (adresa de mail o gasiti pe site-ul respectiv) – sau trimiteti mail direct la sectia de politie de care apartineti – si sa intrebati care ar fi rezolvarea in asemenea situatii. Regula este ca primiti raspuns la e-mail.
Da, m-am gandit sa ma duc la sectorist sa vad daca se rezolva... problema este ca vecinii aduna tot felul de personaje dubioase, de se face petrecere de zici ca e bar in aer liber! nu poti trai asa... iar ceilalti vecini sunt speriati ca nu vor sa ia atitudine deloc... nu e normal asa ceva. un intelept spunea ca opresiunea se bazeaza pe lipsa de reactie... daca ii lasam pe toti ciudatii sa faca ce vor ce facem?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
Irina40, utilizator
Stimată doamnă,

Poate v-ar ajuta articolul de aici:

www.avocatnet.ro/content/art... /

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Urmare sesizarii piolitiei locale pt tulburarea linistei in blocul ... DDDS DDDS Urmare sesizarii piolitiei locale pt tulburarea linistei in blocul in care locuiesc cu muzica la volum mare dupa ce am sunat la Politia Locala, muzica s-a ... (vezi toată discuția)
Tulburare linistea publica yo3 yo3 Buna ziua, Casa in care locuiesc se invecineaza cu o scoala, care este acum \\\"privatizata\\\" de turci si au amenajat un teren de sport chiar langa curtea ... (vezi toată discuția)