avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmare sesizarii piolitiei locale pt tulburarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmare sesizarii piolitiei locale pt tulburarea linistei in blocul ...

Urmare sesizarii piolitiei locale pt tulburarea linistei in blocul in care locuiesc cu muzica la volum mare dupa ce am sunat la Politia Locala, muzica s-a oprit. Totusi s-a prezentat un echipaj al politie locale si mi-a comunicat ca nu pot face nimic pt ca e liniste....si mai sunati la noi cand se aude muzica. Am filmat pe scare blocului in momentul in care se muzica era la maixm, dar domnii polisti au zis ca nu pot lua in considerare filmare. Trebuie sa constate ei cu simturile lor....in astfel de situatii ce se poate face? Le-am spus polistilor ca am sunat de app 3-4 ori si de fiecare data dupa ce am inchis apelul muzica s-a oprit imediat....foarte ciudat. Au zis ca nu au ce face....
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 23:49, 26 Iulie 2023
Pai poate cineva asculta din cand in cand o melodie tare apoi opreste.
Incercati sa identificati de unde se aude si vorbiti cu vecinul respectiv sau cu presedintele asociatiei de proprietari sa vorbeasca el cu respectivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice danionionescu danionionescu Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)