avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Dana85Tudor

Activitate Dana85Tudor

Răspuns la discuția PFA, AF, II SAU SRL
Iulian, eu nu ti-as recomanda sa infiintezi un PFA pentru acest tip de afacere. Am avut unul si nu m-a ajutat mai deloc. In plus, birocratia este destul de mare la infiintare. Ai putea avea succes cu SRL-D, deoarece am observat ca s-au accesat foarte multe fonduri pe SRL-D-uri.
Răspuns la discuția Program contabilitate
Buna, Flori! Printr-o situatie similara am trecut si eu cand imi cautam un soft care sa ma ajute cu afacerea mea (domeniul acsta financiar contabil era destul de intortochiat la inceput pentru mine). Cred ca ai nevoie de un soft care sa fie usor de folosit si, in caz de urgenta, sa ai acces si la o linie de asistenta. Pentru ceea ce ai tu nevoie (corelare cu o casa de marcat si lucru valoric) cel mai bine ar fi sa incerci CIEL Gestiune Comerciala V7. Iti poti seta perioada de intorducere a datelor, ai la dispozitie o evidenta pe loturi. In plus, poti folosi si rapoarte de de gestionare a stocurilor si a partenerilor. In plus, ai la dispozitie si varianta demo ca sa iti poti face o idee despre cum functioneaza :)
Răspuns la discuția Soft contabilitate
Raluca, pentru salarii poti folosi CIEL Salarii care are o interfata foarte prietenoasa (in plus, poti descarca si versiunea demo daca vrei sa vezi cum functioneaza).