avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PFA, AF, II SAU SRL
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PFA, AF, II SAU SRL

Bună seara. Aș vrea să accesez fonduri europene pentru o ciupercărie.
Vă rog să mă ajutați să aleg tipul de persoană juridică care ar fi cel mai indicat
În acest caz. Menționez că nu am avut până acum acest statut. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana85Tudor , utilizator 09:26, 5 Iulie 2016
Iulian, eu nu ti-as recomanda sa infiintezi un PFA pentru acest tip de afacere. Am avut unul si nu m-a ajutat mai deloc. In plus, birocratia este destul de mare la infiintare. Ai putea avea succes cu SRL-D, deoarece am observat ca s-au accesat foarte multe fonduri pe SRL-D-uri.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
Dana85Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala sau familiala? laura333 laura333 Buna ziua!! Am si eu o nedumerie,daca ma puteti ajuta cu un sfat. Eu confectinez haine si diverse accesorii pe care la vand ocazional. Vreau sa-mi infiintez ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl sau pfa? nonamex nonamex Intentionez sa deschid un magazin de articole de pescuit sportiv. Ce imi recomandati sa fie? un srl sau un pfa? Pot cumva accesa fonduri nerambursabile pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? VIORICA MADALINA MANU VIORICA MADALINA MANU Care forma de organizare a unei societati este mai avantajoasa din punctul de vedere al taxelor la infiintare (PFA/ SRL )? Pentru PFA mi se pare ca este mult ... (vezi toată discuția)