Pana la 25.03.2013 se depun: declaratia de mentiuni 010 prin care "optam" pentru impozit microintreprindere si tot atunci se depune si decl.imp. profit pentru perioada 01.01.2013-31.01.2013 ; pentru anul 2012 nu se depune decl.100 la trim IV ci 101 daca se incheie exercitiul financiar in februarie2013.
Cineva s-a dus deja cu 010 si i-a cerut si balanta....
La multi ani , tuturor!
M-a emotionat textul despre nasu'...si mi-a amintit de nasul meu care era medic pediatru si care a botezat zeci de copii de la Leaganul de copii , copii ai nimanui care nu aveau nici macar parinti darmite nasi....El ii boteza si ani la randul veneau de sarbatori copiii copiilor botezati de el ..Era o legenda nu un om , desi avea si el probleme ca fiecare dintre noi .Si desigur,exista si nasa , draga de ea care tare mult il iubea si-l ocrotea .
Pe toti ne alinta si ne zicea "Mitica" sau "Acelasi", asta pentru ca ne iubea la fel pe toti.Ar fi putut sa plece in Germania in tinerete ,dar stia ca eram multi cei care aveam nevoie de el si n-a facut-o decat cand s-a pensionat. In Germania ,ca medic intr-un satuc i-a uimit pe toti ca el nu folosea stetoscopul , avea mai multa incredrere in ce auzea cu urechea lui si ce vedea cu ochii lui...
Cu plecaciune NASULE,acolo unde esti te venerez si stiu ca ai rade si ai zice "Bai Mitica,mi-am facut doar datoria".
Ma bucur sa vad aici cuvinte de multumire pentru acea generatie de "oameni mari ",oameni a caror amintire nu trebuie sa se stearga trebuie sa o facem cunoscuta ,sunt povesti adevarate ,minunate pentru aceste zile de Craciun!