avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate Kleopatra

Activitate Kleopatra

Detin din 1992 1/3 dintr-o garsoniera, alaturi de alti 2 proprietari. Garsoniera a fost folosita ca si sediul de firma de catre unul dintre ceilalti 2 proprietari in exclusivitate (unul dintre proprietari a decedat). Acesta are cheia garsonierei. Doresc sa ies din indiviziune. Am in vedere si vanzarea sau donatia cotei mele de proprietate fiului meu. Cum procedez? La o vanzare trebuie facut cadastrul, deci acces la garsoniera care-mi este refuzat. Multumesc pentru sfaturi.
Răspuns la discuția tulburare posesie teren
Multumesc.
Terenul este ingradit cu gard viu plus gard de sarma. Este facut cadastrul dar nu este intabulat. Am titlu de proprietate si certificat de mostenitor.
Inainte de a ajunge in instanta as vrea sa discut cu acea persoana. Ce ar trebui sa-I cer ?
Am fost recent informata ca un vecin a taiat copacul (nuc) care marca hotarul terenului meu - o plantatie de meri aflata in provincie, de cca 1000 mp, a taiat si alti copaci pe o suprafata de cca 10 m in adancimea terenului. Nu cunosc numele acestei persoane dar o cunosc din vedere. Eu locuiesc in Bucuresti si nu ma pot deplasa in provincie in viitorul apropiat. Va rog sa aveti amabilitatea de a ma sfatui cum trebuie sa procedez. Va multumesc si va doresc un An Nou cu sanatate si multe bucurii.