"intrunirea" din pauza, cu subiectul-la ultimul clopotel nu a-ti respectat scenariul-s-a intocmit un proces verbal pe care am refuzat sa il semnez motivand in scris ca: ...invinuirile ce mi se aduc nu sunt fondate". Am depus cerere la secretariat sa obtin acest proces verbal in copie. Raspunsul directorului(verbal)... transmis de d-na secretara a fost : "...o sa primiti raspuns in termen legal"!!!
Deci pentru o copie xerox a unui document -proces verbal-de...invinuire trebuie sa astept legal 10 zile sau 30 zile???
Suntem la sfarsit de an scolar si voi depune cererea de concediu de odihna la secretariat. Pentru ca mi-am exprimat "libertatea" de a pleca in concediu de odihna in luna august am primit raspuns:"Nu va semnez cererea de concediu",raspunsul dat de directorul institutiei. In cererea tip-anticiparea concediului pe an scolar 2015-2016- acesta planificare a concediului coincide si incepe cu data de 10 iulie (PS: diriginta la clasa a VIIIa si etapele de admitere se prelungesc pana in 10 iulie) iar zile de concediu acopera si luna august. Ii permite legea ..., managerului institutiei sa nu imi aprobe concediul de odihna in perioada in care o solicit ??Managerul institutiei imi invoca art 213 alin6 din Legea educatiei , referitor la examenele de corigenta si... profesorul de la clasa . Am cautat si ... nu gasesc.
Astept raspuns. Multumesc anticipat