avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen legal pentru eliberarea unui duplicat-copie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen legal pentru eliberarea unui duplicat-copie xerox- a unui proces verbal

"intrunirea" din pauza, cu subiectul-la ultimul clopotel nu a-ti respectat scenariul-s-a intocmit un proces verbal pe care am refuzat sa il semnez motivand in scris ca: ...invinuirile ce mi se aduc nu sunt fondate". Am depus cerere la secretariat sa obtin acest proces verbal in copie. Raspunsul directorului(verbal)... transmis de d-na secretara a fost : "...o sa primiti raspuns in termen legal"!!!
Deci pentru o copie xerox a unui document -proces verbal-de...invinuire trebuie sa astept legal 10 zile sau 30 zile???
Cel mai recent răspuns: mi_prejmer_scoala , utilizator 13:43, 23 Iunie 2016
Daca vorbim despre o institutie publica atunci termenul de raspuns la petitia dvs este de 30 de zile de la data inregistrarii acesteia.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce faci cand nu primesti un raspuns la o sesizare dupa 30 de zile? ELY75A ELY75A La inceputul acestui an m-am trezit cu o suma de bani in contul de salariu. Banii proveneau de la o scoala cu care nu avusesem de-a face niciodata, dar la care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu ... Elly26 Elly26 Bună ziua. Am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu și, deși s-a înregistrat la secretariat, directorul nu mi-a dat un răspuns oficial ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)