avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am depus o cerere de continuitate pe post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu ...

Bună ziua. Am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu și, deși s-a înregistrat la secretariat, directorul nu mi-a dat un răspuns oficial scris, ci doar mi-a transmis verbal ca cererea nu a fost in termenul prevazut. Nu este obligat sa-mi dea un răspuns afirmativ/ negativ?
Cel mai recent răspuns: Elly26 , utilizator 18:03, 25 Aprilie 2023
Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația să comunice petiționarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiției, răspunsul, indiferent dacă soluția este favorabilă sau nefavorabilă.
Mulțumesc. Vă rog să-mi transmiteți dacă sunteți sigur că art. 8 din O.G. nr. 27/2002, se aplică și în instituțiile de învățământ, în tot ce înseamnă etape de mobilitate ale personalului. De obicei în sistemul de învățământ se invocă doar legislația specifică, metodologia.
Răspunsului la o cerere i se aplica OG 27.
Mulțumesc. Toate cele bune!

Cornel Vasile a scris:

Răspunsului la o cerere i se aplica OG 27.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre ... tanasieflorina tanasieflorina Buna ziua, care este termenul de raspuns la o cerere simpla catre o institutie publica (prefectura)? Precizez ca cererea mea a fost transmisa in format ... (vezi toată discuția)
Resurse umane floreadantes floreadantes lucrez intr-o primarie personal contractual am solicitat conform legi 188/1999 art.2 alin 3, si art 54 transformarea postului din contractual in functionar ... (vezi toată discuția)