avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă nu ești primit în audiență și ți se spune ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă nu ești primit în audiență și ți se spune să trimiți ...

Dacă nu ești primit în audiență și ți se spune să trimiți prin mail cerere în audiență,in speră la directorul unui liceu în cât timp trebuie să primești răspuns de primire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 19 Ianuarie 2025
Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația să comunice petiționarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiției, răspunsul, indiferent dacă soluția este favorabilă sau nefavorabilă.
Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația să comunice petiționarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiției, răspunsul, indiferent dacă soluția este favorabilă sau nefavorabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns in termen legal audiente PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA as dori sa stiu care este termenul legal in care trebuie sa se raspunda solicitarilor din cadrul audientelor la primar si viceprimar si temeiul legal in care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu ... Elly26 Elly26 Bună ziua. Am depus o cerere de continuitate pe post la un liceu și, deși s-a înregistrat la secretariat, directorul nu mi-a dat un răspuns oficial ... (vezi toată discuția)
În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere ... Togo 83 Togo 83 În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere depusă ? (vezi toată discuția)