Buna ziua
Mă numesc Dana si am o mare problemă. Din ianuarie un ifn care practică o dobândă foarte mare mi -au pus poprire pe salariu. Din acel moment, pe lângă poprire trebuie să achit extra o sumă lunară pentru a nu îi pune poprire si girantului meu. De asemenea dânșii îmi opresc si dobânda pentru acel credit deoarece dânșii susțin că legea actuală e valabila doar pentru creditele date din octombrie anul trecut si ca nu se aplica pentru cele mai vechi. Nu am posibilități financiare să contest aceasta poprire, dar as dori sa stiu cat de legal este ce se întâmplă.
Eu sunt imprumutatul si nu voiam sa ii fac rau girantului, doar ca a fost situatia incurcata si s - a intamplat. Creditul a fost facut anul trecut in ianuarie pe 14 la un ifn si ei sunt cei ce executa.
Buna ziua
In cazul in care s-a infiintat o poprire iar pers in cauza nu are alte venituri decat salariul iar la obtinerea creditului a fost nevoie de un girant. In ce conditii se poate pune poprire si girantului. Mentionez ca imprumutatul nu a comtestat poprirea si este salariat, deci creditorul are de unde sa isi ia banii. Doar ca ameninta cu poprirea salariului girantului si nu vor sa suspende poprirea acestuia decat dupa ce o sa vada exact ce suma vot putea opri imprumutatului.
Buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul in care am mai multe credite pana la salariu la care nu mi s - a cerut nicio dovada de venit iar semnatura este electronica sau pe un contract scanat si nu am nicio proprietate sau masina si nu suntvcasatorit iar dobanzile foarte mari m au adus in situatia de a nu mai putea plati si stau in chirie, in afara de poprire ce mai pot pati?
Buna ziua
As dori sa stiu ce legalitate are semnatura electronica pentru un contract de credit online.
Avand in vedere ca datele de pe buletin mi se pot lua de catre terte persoane.
Multumesc