avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire IFN compusă din restanță și o sumă pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire IFN compusă din restanță și o sumă pentru a nu pune poprire și girantului

Buna ziua
Mă numesc Dana si am o mare problemă. Din ianuarie un ifn care practică o dobândă foarte mare mi -au pus poprire pe salariu. Din acel moment, pe lângă poprire trebuie să achit extra o sumă lunară pentru a nu îi pune poprire si girantului meu. De asemenea dânșii îmi opresc si dobânda pentru acel credit deoarece dânșii susțin că legea actuală e valabila doar pentru creditele date din octombrie anul trecut si ca nu se aplica pentru cele mai vechi. Nu am posibilități financiare să contest aceasta poprire, dar as dori sa stiu cat de legal este ce se întâmplă.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:36, 29 August 2017
Nu mai puteți sa contestați executarea însăși ,depășind cele 15 zile de când ați primit poprirea.Nu sunt prea multe date dar dacă creditorul a acționat prin mandatar KRUK, EOS. ..nu e legal.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie pt. credit firma in insolventa carmenang carmenang Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama a girat o firma sa obtina un credit fiind girant. Creditul de 20000 ron a fost achitat aproape in ... (vezi toată discuția)
Girant credit - poprire Khato77 Khato77 Buna ziua! In anul 2015 am fost girant pentru cineva pentru un credit la BRD. Persoana a încetat să mai plătească la un moment dat, iar dosarul a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andrei A. Andrei A. Buna ziua, acum mai bine de 2 ani am apelat la niste imprumuturi de la diverse IFN uri. Efectiv lucram doar ca sa platesc dobanzile, intre timp am scapat de ... (vezi toată discuția)