avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul in care am mai multe credite pana la salariu la care nu mi s - a cerut nicio dovada de venit iar semnatura este electronica sau pe un contract scanat si nu am nicio proprietate sau masina si nu suntvcasatorit iar dobanzile foarte mari m au adus in situatia de a nu mai putea plati si stau in chirie, in afara de poprire ce mai pot pati?
Cel mai recent răspuns: radulescuaura , utilizator 23:16, 31 Octombrie 2016
Buna seara,

Problema dvs. nu este foarte clara. Aveti salariu si mai multe credite pe care trebuie sa le achitati dar nu va mai permiteti? Si nu aveti alte bunuri (in afara de salariu)? In aceasta situatie, vi se va popri din salariu cate 1/4 in fiecare luna de catre angajator, care va vira la banci sumele poprite.
Da. Am doar salariu. Acesta este singurul meu venit
Si nu este vorba de banci ci de ifn-uri care ofera imprumuturi rapide online fara verificari
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie ifn neachitata tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga frumos sa ma lamuriti in urmatoarea speta: in urma neachitariii unui credit, am poprire pe salariu in cuantum de 1/2. din luna august ... (vezi toată discuția)
Executare silita tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi dati o parere la urmatoarea situatie: am poprire pe salariu in cuantum de jumatate din salariul net instituita de 2 creditori. Pe ... (vezi toată discuția)
Credite bancare/ifn-uri Arrow127 Arrow127 Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)