avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate viOst

Activitate viOst

Discuție Neplata salariu
Buna seara! Angajatorul nu ne-a facut plata. Ce este de facut avand in vedere ca salariile se dau pe data de 10 insa in contract scrie data de 25 a lunii urmatoare. Acum pe 10 trebuia sa primim salariul pe luna iulie. Se poate face reclamatie la ITM? Angajatorul spune ca nu are bani dar nici nu inchide firma. Ce este de facut? Multumesc!:((#-oX-(
Răspuns la discuția Contract de munca
Multumesc pt informatii.
Maine ii voi cere o copie din Revisal. In caz ca nu sunt inregistrata il pot da in judecata?
Buna seara,

Am depus o cerere pentru credit de nevoi personale insa banca mi-a refuzat. Este posibil ca angajatorul sa nu imi fii inregistrat contractul in Revisal? Pe 18 iulie fac 4 luni. Primele 3 luni au fost pe perioada determinata. Plus in august as dori concediu insa angajatorul mi-a zis ca nu se poate fiindca nu am 6 luni. Eu stiu ca la 3 luni ai dreptul la 6 zile de concediu iar in august voi avea 5 luni de la angajare deci care ar fi problema?
Multumesc!
Buna ziua! As dorii sa stiu unde imi pot afla vechimea in munca?(pe baza de cnp online daca se poate) Si inca o intrebare: Cum as putea verifica daca actualul angajator m-a trecut in revisal avand in vedere ca la inceput m-i s-a facut contract de munca pe 3 luni dupa expirarea celor 3 luni am primit doar un act aditional pe care este mentionata perioada nedeterminata. Nu trebuia sa primesc si noul contract? Multumesc