Am depus o cerere pentru credit de nevoi personale insa banca mi-a refuzat. Este posibil ca angajatorul sa nu imi fii inregistrat contractul in Revisal? Pe 18 iulie fac 4 luni. Primele 3 luni au fost pe perioada determinata. Plus in august as dori concediu insa angajatorul mi-a zis ca nu se poate fiindca nu am 6 luni. Eu stiu ca la 3 luni ai dreptul la 6 zile de concediu iar in august voi avea 5 luni de la angajare deci care ar fi problema?
Multumesc!
Este posibil ca angajatorul sa nu va fi inregistrat contractul.
Care este motivul pentru care vi s-a refuzat creditul?
In ceea ce priveste concediul de odihna nu cunosc exact cum se ofera sau care este termenul in care vi-l puteti lua pe primul. Cel mai bine sa incercati sa ajungeti la o intelegere cu angajatorul pentru a va obtine concediul.
Nu are nicio legatura neinregistrarea c.i.m. cu acordarea creditului ...probabil ca nu s-au depus declaratiile D112 , iar banca nu a putut verifica la ANAF veniturile declarate.
Codul Muncii nu prevede perioada dupa care se poate beneficia de concediul de odihna. Se poate lua concediu de odihna, imediat dupa angajare , insa trebuie sa stiti ca CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.