Buna ziua, am o mica nelămurire : locatia unde activez a fost închisă timp de 3 săptămâni, pentru că a fost închiriată. Angajatorul ne-a obligat să ne luăm concediu de odihna, iar după terminarea acestuia ni s-a spus sa luăm concediu in avans din 2022, sau sa facem cerere de concediu fără plată. Este legal sa fim obligați să apelăm la concediul de pe 2022?? Mulțumesc.
Salutare tuturor. Tocmai am deschis un SRL-D cu principala activitate - Activitati generale de curatenie a cladirilor. Mai am insa cateva coduri CAEN pe care le-am adaugat la infiintare si anume - Productia de hrana si preparate pentru hrana animalelor, Vanzarea cu ridicata a diverselor bunuri gospodaresti, Productia articolelor pentru sport.Acum vine intrebarea....pentru a putea da drumul la activitatea de productie de hrana si preparate pentru hrana animalelor - ma refer aici la nade de pescuit, trebuie sa anunt ONRC sau pot da drumul la productie asa? Mentionez ca nu am declarat activitate pe sediu. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.