avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor SRL-D - ce pot sau trebuie a face dupa obtinerea ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

SRL-D - ce pot sau trebuie a face dupa obtinerea actelor.

Salutare tuturor. Tocmai am deschis un SRL-D cu principala activitate - Activitati generale de curatenie a cladirilor. Mai am insa cateva coduri CAEN pe care le-am adaugat la infiintare si anume - Productia de hrana si preparate pentru hrana animalelor, Vanzarea cu ridicata a diverselor bunuri gospodaresti, Productia articolelor pentru sport.Acum vine intrebarea....pentru a putea da drumul la activitatea de productie de hrana si preparate pentru hrana animalelor - ma refer aici la nade de pescuit, trebuie sa anunt ONRC sau pot da drumul la productie asa? Mentionez ca nu am declarat activitate pe sediu. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:22, 29 Iunie 2016
In urma inregistrarii la ORC ati primit unul sau mai multe certificate constatatoare eliberate in baza declaratiei pe propria raspundere: pentru activitati desfasurate la sediu, pentru activitati desfasurate la sedii secundare (puncte de lucru) si pentru activitati desfasurate la beneficiari/ terti.

Activitatea de productie de nade nu se face in neant. Unde o desfasurati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)
Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Caen secundar nespecificat la orc Emamea Emamea Buna seara, Intentionez sa inffintez o firma cu mai multe coduri secundare CAEN (peste 30). In formularul de la Registrul Cometului am vazut ca se declara ... (vezi toată discuția)