Avand in vedere ca de la 1 februarie guvernul numai i-a din pensie cass si impoziti la pensie de pana in 2000 ron as vrea sa stiu daca pensia mamei mele se mareste ea avand 50% din pensia tatalui meu 1489ron pensie de urmas militara.Multumesc
Am luat legatura cu cei la casa de pensii militare.Au spus ca data de 01.01.2016 a fost gresita si trebuie sa refaca decizia.Ce nu mi-au spus daca pensie pe noiembrie se sisteaza pana se reface eroarea acea.
Domnule Carp.Nici pana azi nu au venit restantele mamei la pensie.A venit pe data de 18 octombrie pensia pe luna respectiva.Restantele sunt de la 01.01.2016 pana la 01.09.2016
Este posibil sa primeasca banii in noiembrie?
Am reusit sa vorbesc la casa de pensii militare acum cateva minute si mi-au spus ca in plata apare pe octombrie doar pensia 804 lei.In decizie scrie ca se pune in plata de la 01.01.2016 drepturi de 804lei.Eu inteleg ca sunt 9 luni restante+luna in curs.
Conteaza in ce zi se emite decizia?Si as dori va rog frumos sa imi spune-ti daca pe acel mandat de plata se inpune impoziti pe toata suma.Total de plata ar fi cam 8000 de lei.Multumesc inca o data domnule Carp
Buna ziua.As dori sa si eu o informatie legata de pensia mamei de urmas.
Pensia este militara pe legea 223/2015 Decizia a fost emisa in data de 13 Septembrie 2016 si pe decizie scrie ca se pune in plata cu data de 01.01.2016 pensia.Mama o sa primeasca luna acesta drepturile din pensie daca s-a emis decizia?Multumesc
Acum o luna de zile mama mea a fost chemata la centrul militar pentru a i se aduce la cunostinta ca au fost gasite toti ani de munca in conditii deosebite ale tatalui meu(care este decedat)pensionar militar.Actul a fost trimit la casa de pensii militare.Eu nu inteleg un lucru nici cei de la centru militar nu au putut sa raspunda.Ca s-au gasit toti ani respectivi de munca in conditii deosebite cei de la casa de pensii trebuie sa faca vreo plata sau doar le iau in calcul avand in vedere ca tatal meu este decedat.S-a facut acelasi lucru si la alti pensionari militari