Acum o luna de zile mama mea a fost chemata la centrul militar pentru a i se aduce la cunostinta ca au fost gasite toti ani de munca in conditii deosebite ale tatalui meu(care este decedat)pensionar militar.Actul a fost trimit la casa de pensii militare.Eu nu inteleg un lucru nici cei de la centru militar nu au putut sa raspunda.Ca s-au gasit toti ani respectivi de munca in conditii deosebite cei de la casa de pensii trebuie sa faca vreo plata sau doar le iau in calcul avand in vedere ca tatal meu este decedat.S-a facut acelasi lucru si la alti pensionari militari
Probabil se utilizeaza la recalcularea pensiei titularului care sta la baza recalcularii pensiei de urmas a mamei dvs.
Trebuie sa noteze nr. adresa/ data de trimitere a documentelor de catre Centrul militar la casa de pensii, eventual sa intre in posesia unei copii (in mod normal trebuia sa primeasca o copie a adresei plus anexele) dupa documentele trimise pentru a putea urmari influenta acestor noi documente in valoarea pensiei de urmas.
Veniturile suplimentare trebuie primite incepand cu data calculului initial al pensiei de urmas.