avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate iongigi

Activitate iongigi

Răspuns la discuția Impozit motocicleta 1991
Multumesc pentru raspuns.
Cei de la primarie s-au miscat foarte repede deorece am fost anuntat pe sms si email ca am poprire pe ajutorul de somaj. Am fost azi la banca si m-au anuntat ca ajutorul de somaj imi va fi retinut pana la achitarea datoriei.
Este normal sa-mi opreasca banca ajutorul de somaj pentru asemenea impozit ?
Răspuns la discuția Impozit motocicleta 1991
Multumesc pentru raspuns, nu am alte debite neachitate, in aceasta suma sunt incluse si penalizarile.
Cum trebuie sa procedez sa inchid aceasta problema.

Multumesc
Am achzitionat in 1991 o motocicleta , tot in acelasi an am si vandut-o. Cumparatorul m-a asigurat ca o inmatriculeaza pe numele lui. Timp de 30 de ani nu am primit nicio instiintare de la impozite si taxe, dar acum am primit o instiintare de plata a impozitului pe motocicleta de la primarie pe numele meu, pe ultimii 30 de ani (785 lei)!!
Ce se poate face in acest moment ca factura de vanzare nu o mai gasesc.

Va multumesc
Răspuns la discuția Teren agricol ocupat abuziv
Multumesc pentru raspuns. Unde ar trebui deschis acest proces , si cat ar putea sa dureze ?
Poate sa-si faca acte de proprietate pe acest teren pe numele lui ca l-a cultivat atatia ani?
In anul 2018 am dobandit un teren extravilan agricol prin succesiune, pe acest teren de mai mult de 9 ani s-a stabilit ilegal un individ care-l cultiva. Pe acest teren si- a ridicat si un hambar. Tatal meu de la care am mostenit terenul a discutat de mai multe ori cu el cerandu-i sa elibereze terenul, dar raspunsul lui era ca are acordul verbal al primarului si nu are nevoie de niciun act si nu-l elibereaza. Tatal meu nu a semnat niciun act de inchiriere sau altceva.
Eu locuiesc la distanta mare si nu ma pot ocupa de el, exista posibilitatea sa pierd acest teren dupa un anumit timp ?

Multumesc

Ion
Buna ziua,

Am avut o firma care a fost radiata , dupa care am mers la banca sa inchid contul de capital si sa-mi retrag banii 200 ron.
Au verificat contul si m-au informat ca nu exista niciun cont (si nici nu a existat ) deschis pe numele societatii radiate.???

M-am prezentat in ziua urmatoare cu actele prin care am deschis contul , am depus o cerere scrisa prin care am cerut informatii despre acel cont ( cine l-a inchis si unde sunt banii ), cererea a fost inregistrata si am primit o copie.
Eu in cerere le-am cerut un raspuns in scris dar dupa o luna primesc pe email un raspuns foarte scurt de la un functionar al bancii : ,, contul de capital al societatii a fost inchis la initiativa bancii pe motiv de inactivitate "
Nimic despre bani si nici conform carei legi imi pot inchide contul fara macar sa fiu instiintat.
Am sunat la acel functionar care mi-a raspuns ca l-au inchis din feb 2009 ?? si ca ei nu mai au arhiva de atunci ???, de 7 ani nu mai exista

Ce este de facut in aceasta situatie?

Multumesc

Ion