Multumesc pentru raspuns.
Cei de la primarie s-au miscat foarte repede deorece am fost anuntat pe sms si email ca am poprire pe ajutorul de somaj. Am fost azi la banca si m-au anuntat ca ajutorul de somaj imi va fi retinut pana la achitarea datoriei.
Este normal sa-mi opreasca banca ajutorul de somaj pentru asemenea impozit ?
Multumesc pentru raspuns, nu am alte debite neachitate, in aceasta suma sunt incluse si penalizarile.
Cum trebuie sa procedez sa inchid aceasta problema.
Am achzitionat in 1991 o motocicleta , tot in acelasi an am si vandut-o. Cumparatorul m-a asigurat ca o inmatriculeaza pe numele lui. Timp de 30 de ani nu am primit nicio instiintare de la impozite si taxe, dar acum am primit o instiintare de plata a impozitului pe motocicleta de la primarie pe numele meu, pe ultimii 30 de ani (785 lei)!!
Ce se poate face in acest moment ca factura de vanzare nu o mai gasesc.
Multumesc pentru raspuns. Unde ar trebui deschis acest proces , si cat ar putea sa dureze ?
Poate sa-si faca acte de proprietate pe acest teren pe numele lui ca l-a cultivat atatia ani?
In anul 2018 am dobandit un teren extravilan agricol prin succesiune, pe acest teren de mai mult de 9 ani s-a stabilit ilegal un individ care-l cultiva. Pe acest teren si- a ridicat si un hambar. Tatal meu de la care am mostenit terenul a discutat de mai multe ori cu el cerandu-i sa elibereze terenul, dar raspunsul lui era ca are acordul verbal al primarului si nu are nevoie de niciun act si nu-l elibereaza. Tatal meu nu a semnat niciun act de inchiriere sau altceva.
Eu locuiesc la distanta mare si nu ma pot ocupa de el, exista posibilitatea sa pierd acest teren dupa un anumit timp ?
Am avut o firma care a fost radiata , dupa care am mers la banca sa inchid contul de capital si sa-mi retrag banii 200 ron.
Au verificat contul si m-au informat ca nu exista niciun cont (si nici nu a existat ) deschis pe numele societatii radiate.???
M-am prezentat in ziua urmatoare cu actele prin care am deschis contul , am depus o cerere scrisa prin care am cerut informatii despre acel cont ( cine l-a inchis si unde sunt banii ), cererea a fost inregistrata si am primit o copie.
Eu in cerere le-am cerut un raspuns in scris dar dupa o luna primesc pe email un raspuns foarte scurt de la un functionar al bancii : ,, contul de capital al societatii a fost inchis la initiativa bancii pe motiv de inactivitate "
Nimic despre bani si nici conform carei legi imi pot inchide contul fara macar sa fiu instiintat.
Am sunat la acel functionar care mi-a raspuns ca l-au inchis din feb 2009 ?? si ca ei nu mai au arhiva de atunci ???, de 7 ani nu mai exista