In anul 2018 am dobandit un teren extravilan agricol prin succesiune, pe acest teren de mai mult de 9 ani s-a stabilit ilegal un individ care-l cultiva. Pe acest teren si- a ridicat si un hambar. Tatal meu de la care am mostenit terenul a discutat de mai multe ori cu el cerandu-i sa elibereze terenul, dar raspunsul lui era ca are acordul verbal al primarului si nu are nevoie de niciun act si nu-l elibereaza. Tatal meu nu a semnat niciun act de inchiriere sau altceva.
Eu locuiesc la distanta mare si nu ma pot ocupa de el, exista posibilitatea sa pierd acest teren dupa un anumit timp ?
Multumesc pentru raspuns. Unde ar trebui deschis acest proces , si cat ar putea sa dureze ?
Poate sa-si faca acte de proprietate pe acest teren pe numele lui ca l-a cultivat atatia ani?
Ar trebui să apelați la un av,pe lângă obținerea unei hotărâri judecătorești o sa aveti nevoie probabil si de executarea silita,practic să evacuați de pe teren ocupantul ilegal.
Partaj locuinta
gaby03
Buna ziua,
Eu si concubinul meu avem mai multe proprietati. Pe numele lui figureaza un apartament si o masina, iar pe numele meu o garsoniera. Toate bunurile ... (vezi toată discuția)